Nyhedsbrev fra S/Y Juliana

April 2023
coffee
Kære modtagere af SY Julianas nyhedsbrev,

Hermed en lille opdatering på vores smukke svane, som nu ligger på Martinique efter en vel gennemført tur over Atlanten i Januar. Som det er nogen bekendt, er den sat til salg, men selv om den kun har været det i to måneder, så har vi alligevel besluttet at bringe hende tilbage til Europa, hvor vi fortsat søger en køber, alternativt en person, som kunne være interesseret i at overtage en halvpart.

Vi arbejder lige nu på at finde den rigtige skipper til at tage ansvaret for transporten fra Martinique over Azoerne videre til Europa. Det er endnu ikke besluttet om vi placerer den i Middelhavet eller Nordeuropa. Vi satser på at turen gennemføres i løbet af Maj og juni i år.

Når vi skriver til jer er det for at høre, om I enten selv eller om I kender nogen som kunne tænkes at være interesserede i at komme med på turen. I første omgang ønskes kun en uforbindelde interessetilkendegivelse, da hverken tidspunkt eller vilkår er fastlagt endnu.

Eventuelle interessetilkendegivelser bedes sendt til undertegnede på bs@juliana.com så vidt muligt senest den 24/4

Der søges både gaster med god sejlerfaring, men der er også plads til gæster, som ikke har den store erfaring, men som selvfølgelig skal vide lidt om hvad de går ind til.

De bedste hilsener
Finn og Bo
Juliana-af-Hørby-Logo-01
Email Marketing Powered by MailPoet